over-marleen-foto

Liefde voor honden, liefde voor je werk
Ik begrijp dat als geen ander!
Honden zijn geweldige dieren, maatjes en leermeesters.

Mijn leven staat al vanaf mijn 6e levensjaar in het teken van honden. Toen kwam Dorus in ons gezin wonen, een kleine kruising. Door haar ging de deur open in mij naar een leven met en in teken van honden. Naast mijn werk met honden en hondenbazen en hondencollega’s schreef ik ook een boek over het leven met honden: Lieve hond, wat doe je met me.

In de PetTalk van Verhuisdieren.nl vertel ik over de honden in mijn leven, de hond als levensveranderaar en mijn hartenwerk, het boek Lieve hond.

Er is meer over mij te vertellen

Je zou het bijna niet geloven maar ik kan ook nog wat over mezelf vertellen zonder mijn hondenwerk erbij te betrekken!

Zo ben ik moeder van een prachtige dochter en wonen we in Druten, in het mooie Land van Maas en Waal. Ons dorp wordt omringd door veel natuur en dat biedt alle ruimte aan twee grote hobby’s van me: wandelen met onze Jack Russell Terriër Bart en fotografie met m’n smartphone. Naast veel wandelen vind je me ook een paar keer in de week in de sportschool, waarmee ik voor m'n plezier (ja echt waar) m'n kracht en conditie op peil houd.

Ook ben ik dol op koken en de gezelligheid van samen genieten van dat lekkere eten. Maaltijdsalades en soepen zijn trouwens mijn specialiteit.

Als ik tijd heb, lees ik alles wat los en vast zit over ondernemen, coachen en natuurlijk honden en ik geniet enorm van verhalende boeken zoals van mijn favoriete schrijfster Isabelle Allende.

Ik deel m’n leven met een kleine hechte kring dierbaren, mensen en honden. Daarnaast vind ik het leuk om highlights uit m’n leven en werk te delen op social media, zowel via mijn persoonlijke accounts als mijn bedrijfsaccounts, dus als je me zoekt via Google zul je me zeker tegenkomen.

Medio 2020 werd ik uitgenodigd door Iris Sturgeon voor een Metamorfose Podcast. In dit uitgebreide interview vraagt Iris naar de metamorfoses in mijn leven. Het was bijzonder om te mogen vertellen over mezelf als ondernemer, maar vooral als moeder en als Marleen. Ik nodig je van harte uit de Metamorfose Podcast te beluisteren op Spotify.

Marleen