Betrokken – Verbinden – Zakelijk – Eerlijk – Kritisch - Opbouwend

Op mijn 18e ging ik werken in een dierenasiel, omdat ik ‘ met honden wilde werken’. Op mijn 22e was ik beheerder van een eigen asiel. In de jaren daarna heb ik altijd gewerkt met honden en hun mensen, maar ook veel samengewerkt met collega’s uit hondenland. Op dit moment ben ik eigenaar van meerdere bedrijven in de dierenbranche. Naast mijn werk voor HondZakelijk coach ik mens met hond via Hond InZicht en werk ik met grote teams samen in mijn bedrijf Hersenwerk voor dieren. Honden en ondernemerschap; ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

En precies deze kennis maakt mijn coaching uniek.
Ik ken jouw werkveld als geen ander, maar ook jouw vragen en twijfels zijn mij bekend. Ik wéét waar jij over praat. Zowel over het opzetten en uitvoeren van jouw bedrijf als de vakinhoudelijke kant met honden en mensen.

Ik coach op ondernemerschap en op jouw persoonlijke ontwikkeling én als het nodig is kijk ik ook met je mee naar je werk, je klanten en hun vragen. Door dit totaalpakket, gebaseerd op jarenlange ervaring, heb je in korte tijd een sterke fundering liggen en kun je verder bouwen. Bouwen aan jouw droombedrijf, waarbij jij de regie stevig in handen hebt.

HondZakelijk is onderdeel van MvB InZicht. Bezoek zeker de website als je meer wil weten over mijn werkzaamheden als coach en verbindend ondernemer in de dierenbranche. Klik hier: MvBInZicht.nl