We hebben elkaar in 2010 leren kennen in de hondenwereld. Toen ik Marleen in 2012 vertelde dat ik mijn bedrijf ging starten, was ze een van de eerste klanten en dat is ze tot op de dag van vandaag. Er was direct een enthousiaste: “Ja dan word ik klant bij je!” Dat weet ik nog als de dag van gisteren. Egbert mijn partner herinnert zich nog een zin in de trant van: “New kid in town!”
Ondernemen is soms ook hulp vragen en accepteren, voornamelijk dat heb ik meegenomen uit de spar-sessies met Marleen. Sparren, nadat je zelf je uitdagingen op een rij gezet hebt.
Mensenkennis en branchekennis dat is wat Marleen bijzonder maakt als mens en coach. Soms kun je het als ondernemer even niet alleen en heb je zo’n sparringpartner nodig.
Marleen geeft je stof tot nadenken. Soms denk ik terug aan een gesprek en hoor ik haar zeggen: “Maar wat willen jullie zelf? Het is jullie bedrijf, jullie hebt ook wat te vertellen niet alleen die klant.”
Als ondernemer maak je keuzes in het belang van je klant, maar ook in het belang van je bedrijf; om deze klant zo goed mogelijk van dienst te blijven. Marleen is een coach die je een spiegel voorhoudt.

 
Facebookpagina
 
Website
 

Sabine van Riessen

You May Also Like