Als je je eigen bedrijf start, dan lijkt het alsof je je eigen droomhuis bouwt. Je fantaseert over een mooie badkamer, luxe keuken en een (wo)man-cave. Het is heerlijk om te verdwalen in al deze leuke dingen, alleen is het een stuk saaier om na te denken over een droom kruipruimte …
Terwijl ik aan het dagdromen was, werd ik op heterdaad betrapt door een collega. Hij zei dat ik eens met Marleen moest kletsen, hij was lyrisch over hoe ze hem had geholpen met het opstarten van zijn bedrijf.

Tijdens ons eerste telefoongesprek sprak ik met een opvallend kalme vrouw, die haar passie en gedrevenheid niet kon en wou verbergen. De bouw van mijn droomhuis had een behoorlijke deadline, Marleen besloot me te helpen maar verwachte wel mijn volledige inzet.

Ik weet nog goed dat ik een schets van mijn droomhuis had uitgewerkt, trots liet ik hem aan Marleen zien maar zoals gewoonlijk had ze haar kruiwagen met kwartjes meegenomen. De schets belande snel in de prullenbak, dit was een mooi huis maar niet mijn huis.

Marleen hielp niet alleen met de fundering, maar ook met het creeëren van een eigen karakter. Uniekheid vanuit persoonlijkheid en eigenheid.
Ik zocht naar een droomhuis, maar eindigde met mijn eigen droomthuis.

Ben jij ook aan het dagdromen? Dan moet je eens met Marleen kletsen…

 
Facebookpagina
 
Website
 

Lars Mombarg

You May Also Like