Marleen kende ik via alle hondenopleidingen die ik bij haar gevolgd heb, Angst voor honden, Hersenwerk voor honden en Actief in het bos en vervolgens ben ik bij haar als coach terecht gekomen omdat ik overduidelijk vast zat in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Mijn “probleem” zat hem vooral in dat ik niet meer wist wat ik moest doen; ik wilde groter groeien, maar als je in het verleden vast zit, wordt het dat niet. Marleen heeft mij daar op gewezen en me mee geholpen daar uit te komen. Daadwerkelijk met een lach en een traan (wel meer dan 1).
Het was een heftig proces en ik was dankbaar voor de tweewekelijkse afspraken, zodoende kon hetgeen me werd meegegeven door Marleen even landen en daarnaast had ik huiswerk om mee te werken.
Mede door Marleen haar sturing ben ik nu zelf coach geworden en help ik kinderen en vrouwen. Hoe mooi is het pad van coaching. Door Marleen heb ik InZicht gekregen in mijn denken en doen, wat van nu is en wat van vroeger. Natuurlijk zal het altijd een (groei) proces zijn dat nooit stopt, maar de lat die eerst altijd hoog lag, heeft Marleen voor me verlaagd… #eeuwigdankbaar

 
Facebookpagina
 
Website
 

Hester van der Meij

You May Also Like