Marleen coacht op een doortastende, respectvolle manier. Ondanks dat zij mij in mijn waarde liet, wist ze toch feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Ze liet mij stappen zetten, in mijn eigen tempo en op mijn eigen manier. Nog belangrijker: ze opende mijn ogen op punten waar ik zelf steeds vastliep in patronen. Ze heeft een verfrissende manier om tegen dingen aan te kijken.

Mijn verwachtingen waren aan het begin een beetje sceptisch omdat ik al eens eerder de hulp van een businesscoach had ingeschakeld. Ik besef nu hoe belangrijk het is dat er een klik is met een coach en er vertrouwen ontstaat.

Een grote meerwaarde van gecoacht worden door Marleen vind ik haar eigen ervaringen als hondenprofessional. Er ontstaat daardoor een relatie op basis van wederzijds begrip en er is communicatie op basis van gelijkwaardigheid mogelijk.  Dat voelt veilig en prettig.

Er worden door haar geen tips en trucs verkocht, geen gouden bergen beloofd als je een bepaalde marketing techniek volgt. Wat je wèl krijgt zijn eerlijke adviezen, toegespitst op jouw persoonlijkheid waardoor je verdere stappen kunt maken.

 
Facebookpagina
 
Website
 

Dominique Verschuren

You May Also Like