Mijn drang is groot om mijn unieke werkwijze in mijn trimsalon de wereld in te sturen. Ik kies ervoor om te trimmen vanuit verbinding. De honden, die ik Pawvriendjes noem, krijgen alle aandacht en ik houd rekening met hun gevoelens. Dat wil ik niet alleen zelf uitdragen, ik wil dat ook overbrengen op collega trimmers en stagiaires. Met de combinatie van mijn kennis als gecertificeerd hondengedragsbegeleider en als gediplomeerd trimster ondersteun ik mijn werkwijze.

Zo gezegd zo gedaan! Alleen… ik wist niet goed hoe. Ik twijfelde aan mijzelf. Of ik wel de juiste kennis had en of mijn visie wel zo mooi is zoals ik dat vind.

In ons eerste gesprek zag Marleen het allemaal al gebeuren, maar ik nog niet helemaal. Ik stond op de rem en liet mij leiden door de mening van bepaalde mensen die mij niet de moeite vinden. Mensen die oordelen omdat ik vaak anders denk en handel dan wat ‘normaal’ wordt gevonden. Ik liet mij ook nogal snel in een hoekje zetten.

Maar het was genoeg geweest volgens Marleen, zij geloofde in mijn visie en in mijn werking! Kennis in overvloed, zei ze, laat die demonen waar ze zijn.

Ik ging met opdrachten aan de slag, en met vallen en opstaan heb ik een mooi dienstenaanbod neergezet! Ik schreef enkele trajecten uit, ook de website is volledig herschreven en ik durf op het vlak van hondengedragsbegeleider eindelijk meer naar voren treden!

Op het einde van het coachtraject weet ik nu waar ik op mag letten om niet in oude patronen te vallen. Ik ben zeker van mijn visie die staat als een huis. Daar ga ik niet meer aan twijfelen. Gek omdat zo te kunnen zeggen, maar het voelt fijn!

Ik adviseer iedereen in de hondenbranche een coaching met Marleen aan te gaan. Marleen is doortastend, zacht en begripvol. Zij is kortom een mooi mens!

Anja van Gorp – Pawsitivity

Anja van Gorp

You May Also Like