Ondernemer zijn is geweldig leuk. Je kunt je bedrijf precies zo vormgeven en inrichten als je zelf wilt. Je werkt er hard aan en je kunt er jouw idealen en je passie in kwijt. Maar als je wilt sparren met iemand anders, kan het maar zo zijn dat je daar de juiste persoon niet voor kunt vinden.

Want aan wie leg je jouw vragen voor die zo specifiek zijn voor jouw bedrijf. Met wie deel jij je ideeën voordat ze uitgewerkt zijn? En je zakelijke twijfels en onzekerheden? Kun je die delen met iemand die er objectief naar kan kijken en je kan adviseren?


Een onafhankelijke sparringpartner biedt uitkomst!

Ik werk vanuit HondZakelijk en MvB InZicht als sparringpartner voor ondernemers die hun bedrijf op de rit hebben en behoefte hebben aan een goed gesprek op regelmatige basis of wanneer het zo uitkomt.

Naast de doelgroep van ondernemers werk ik als adviseur en sparringpartner voor besturen van stichtingen en verenigingen en bied ik ondersteuning bij (het opzetten van) projecten.

  • Heb je jouw bedrijf op de rit, maar wil je af en toe kunnen sparren?
  • Ga je aan de slag met een ambitieus project en wil je een frisse kijk?
  • Loop je als directie of bestuur tegen onverwachte belemmeringen aan?

Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis InZicht sessie en we kijken wat ik voor jou kan betekenen en hoe we daar invulling aan kunnen geven.

 

Laten we een afspraak maken voor een GRATIS InZicht sessie!

 

Belangrijk: Als coach en als persoon vind ik het uiterst belangrijk dat jij weet dat ik vertrouwelijk omga met alles wat ik te horen, te lezen en te zien krijg van mijn klanten. Klanten kunnen ervoor kiezen om wel naar buiten te brengen dat zij klant zijn bij mij, maar dat is dan geheel hun eigen keuze.