Lieve hond, wat doe je met me
Vanaf mijn zesde staat mijn leven in het teken van honden. Elke hond die op mijn pad kwam heeft mij iets geleerd of meegegeven. Soms een mooie herinnering en soms hele grote levenslessen. In mijn omgeving en in mijn werk was ik omringd met hondenliefhebbers en ook zij vertelden over de mooiste ervaringen met honden. Zoveel honden, zoveel verhalen; ik kon er een boek over schrijven!
En dat heb ik gedaan.
In dit boek neem ik je mee in liefdevolle verhalen over honden. Ik interview hondenbazen over wat honden in hun leven betekenen en betekend hebben. Over wat honden hen geleerd hebben en hoe zij geraakt zijn door hen. Een bijzonder project, waarvoor mijn partner Rob Wensveen vrijwel alle foto’s heeft gemaakt.
De liefde tussen mens en hond is een wonderlijke wereld. Bij alle geïnterviewden is respectvolle verbinding en samen ‘zijn’ de rode draad.
Lieve hond, het boek dat je raakt.

Meer informatie en bestellen: Klik hier!

Hersenwerk voor honden. Zoveel meer dan een spelletje!
Hersenwerk voor honden oogt als een spelletje, maar het is zoveel meer dan dat!
Door het op maat begeleiden, gaan mens en hond echt met elkaar in gesprek. Door zowel het materiaal als het lekkers bewust aan te bieden en daarbij je hond goed te observeren, komt er een schat aan informatie vrij in het gedrag, motoriek, behoeftes en voorkeuren van de hond.

Mijn collega Inge van Harte en ik zijn tien jaar nauw verbonden geweest via Hersenwerk voor honden. We hebben al onze kennis verzameld in het boek "Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje!". We nemen je stap voor stap mee door de interessante en informatieve wereld van Hersenwerk en laten je kennis maken met negen ludieke hondentypes met elk hun eigen ideeën over Hersenwerk!

Meer informatie en bestellen: Klik hier!