Lieve hond, wat doe je met me
Vanaf mijn zesde staat mijn leven in het teken van honden. Elke hond die op mijn pad kwam heeft mij iets geleerd of meegegeven. Soms een mooie herinnering en soms hele grote levenslessen. In mijn omgeving en in mijn werk was ik omringd met hondenliefhebbers en ook zij vertelden over de mooiste ervaringen met honden. Zoveel honden, zoveel verhalen; ik kon er een boek over schrijven!
En dat heb ik gedaan.
In dit boek neem ik je mee in liefdevolle verhalen over honden. Ik interview hondenbazen over wat honden in hun leven betekenen en betekend hebben. Over wat honden hen geleerd hebben en hoe zij geraakt zijn door hen. Een bijzonder project, waarvoor mijn partner Rob Wensveen vrijwel alle foto’s heeft gemaakt.
De liefde tussen mens en hond is een wonderlijke wereld. Bij alle geïnterviewden is respectvolle verbinding en samen ‘zijn’ de rode draad.
Lieve hond, het boek dat je raakt.

Meer informatie en bestellen: Klik hier!

Hersenwerk voor honden. Zoveel meer dan een spelletje!
Zoeken naar lekkers in allerhande materialen is het uitgangspunt bij Hersenwerk voor honden. Het oogt daarmee hetzelfde als elke andere hondenpuzzel of snuffelspel, maar toch is dat niet zo. De visie en werkwijze van Hersenwerk maakt het zoveel meer dan een spelletje.
Door het op maat aanbieden van het materiaal en het lekkers komt er een schat aan informatie vrij in het gedrag, motoriek, behoeftes en voorkeuren van de hond.
Mijn collega Inge van Harte en ik zijn al tien jaar nauw verbonden met elkaar via Hersenwerk voor honden. We ontwikkelen het concept nog altijd door en ontdekken nog steeds nieuwe invalshoeken waarmee we honden nog beter kunnen begrijpen en begeleiden.
We hebben al onze huidige kennis verzameld in het boek dat naar verwachting medio december 2020 uitkomt. In het boek nemen we je stap voor stap mee door de interessante en informatieve wereld van Hersenwerk en laten we je kennis maken met negen ludieke hondentypes met elk hun eigen ideeën over Hersenwerk!

Meer informatie en bestellen: Klik hier!