Jouw honden, jouw maatjes… Ongetwijfeld heb je al heel wat foto’s van jouw hond(en) gemaakt.
Maar heb jij ook mooie foto’s van jullie samen?

En dan bedoel ik niet strak geposeerde foto’s, maar foto’s die echt weergeven hoe het is tussen jullie. Jullie liefde en verbinding, terwijl jullie samen plezier hebben en genieten van elkaars gezelschap.

Rob is een specialist in het vastleggen van de verbinding tussen mens en hond. Hij is aanwezig zonder op te vallen. Dat maakt dat zowel mens en hond zich heel snel op hun gemak voelen en niet eens meer door hebben dat er gefotografeerd wordt.

 

Zo werkt het:

  • Vooraf vertel je mij per mail over jezelf, je werk en je hond(en) en wat je graag gefotografeerd wilt hebben.
  • We spreken af op een plek buiten waar jij en je hond(en) graag komen. Bij voorkeur een plek waar honden los kunnen lopen en waar het rustig is zodat jij je ook echt op je gemak kunt voelen.
  • Rob maakt foto’s terwijl wij praten over je honden, je bedrijf en alles wat er te bespreken is. Ik houd daarbij als een regie assistent in de gaten dat jouw wensen rondom beelden, indien passend bij de situatie en de hond, opgenomen worden in de shoot.
  • De shoot duurt een uur tot anderhalf uur.
  • Na een paar dagen ontvang je een selectie van Rob van 15 foto’s.
  • De foto’s mag je vrij gebruiken, uiteraard stellen we naamsvermelding van Rob wel zeer op prijs.
maatjes
Maatje
Bekijk ook de andere opties!
Laat jezelf zien: Dit ben ik

Een goede profielfoto op social media en een krachtige foto op jou ‘over mij’ pagina geeft de kijker in één oogopslag een beeld van jou. Zeker als je recht in de camera kijkt met een open vriendelijke blik zal dit direct een goed gevoel geven bij degen die jouw profiel of website bezoekt.

LEES MEER

Laat jezelf zien: Aan het werk
Je werk, je passie. Vaak ben je zo geconcentreerd bezig dat je vergeet foto’s te maken van je lessen of trainingen. Daarbij willen lang niet alle klanten op de foto als zij op les komen. En… niet onbelangrijk: als jij de foto’s maakt, sta je er zelf niet op!

LEES MEER