foto_marleen

Bouw de basis

Werken aan je bedrijf gaat het beste op een stevige basis.
In het coachtraject Bouw de basis ligt de focus op het opnieuw leggen van de fundering onder je bedrijf of onder je plannen.

In een serie van drie coachsessies van 1,5 uur werk je heel gericht aan alle elementen die nodig zijn om een degelijke fundering te bouwen.

Tussen de sessies door werk je zelf opdrachten uit die we in de volgende sessie bespreken.
HondZakelijke coaching is altijd maatwerk, dus elke opdracht is afgestemd op jou en jouw proces.

Ons coachcontact is gekoppeld aan de sessies.
Wil je tussentijds kunnen sparren? Voeg dan een Strippenkaart toe aan dit traject.

VIP traject

Wil je helemaal onderduiken in het bouwen aan de basis en gelijk doorpakken om te groeien?
Sta je open voor een stevig portie persoonlijk InZicht om je belemmerende gedachten en gedragingen aan te kijken en om te buigen naar positieve daadkracht?

Dan is een intensief VIP traject wat voor jou.
Drie maanden lang begeleid ik je in jouw proces van het bouwen van de basis en het opzetten of doorstarten van jouw bedrijf.

Met een stevige startsessie en vervolgens zes coachgesprekken is er gedurende deze drie maanden een raamwerk waarmee jij jouw pad kunt uitzetten. Ik ben tussentijds dagelijks bereikbaar via app.

In dit traject kun je al je vragen voorleggen die in verband staan met jouw bedrijf, dus zakelijk, vakinhoudelijk en privé als dit invloed heeft op jouw zakelijke proces.

 

Strippenkaart

Heb je bij mij een traject gevolgd maar wil je af en toe kunnen overleggen of wil je tijdens het coachtraject Bouw aan de basis meer overleg momenten?
Kies dan voor een strippenkaart.

Je kunt dan een contactmoment met me inplannen om samen te overleggen over je bedrijfsvoering, maar ook om mij een tekst te laten redigeren, een vakinhoudelijke casus voor te leggen of een situatie met een klant of medewerker te bespreken.

Strippenkaarten zijn uitsluitend bedoeld voor mensen die bij mij een coachtraject volgen of hebben gevolgd.

Wil jij meer informatie over mijn diensten?
Wil je weten wat de tarieven zijn? Weet dan dat ik alleen werk met mensen waarbij er een wederzijdse klik is. Ik nodig je van harte uit voor een GRATIS InZicht sessie. Als blijkt dat jij en ik een match zijn, ontvang je, vrijblijvend, alle gegevens over mijn aanbod.
Belangrijk: Als coach en als persoon vind ik het uiterst belangrijk dat jij weet dat ik vertrouwelijk omga met alles wat ik te horen, te lezen en te zien krijg van mijn klanten. Klanten kunnen ervoor kiezen om wel naar buiten te brengen dat zij klant zijn bij mij, maar dat is dan geheel hun eigen keuze.