Je werk, je passie.
Vaak ben je zo geconcentreerd bezig dat je vergeet foto’s te maken van je lessen of trainingen. Daarbij willen lang niet alle klanten op de foto als zij op les komen. En… niet onbelangrijk: als jij de foto’s maakt, sta je er zelf niet op!

Daar hebben wij een mooie oplossing voor: Rob en ik komen naar je toe!

Een serie foto’s van jou aan het werk, waarbij jouw bevlogenheid vastgelegd wordt, is een geweldige promotie voor je bedrijf. In één oogopslag is er letterlijk beeld bij wat jij uitdraagt. Jouw houding, mimiek en werkomgeving en de interactie met de klant; alles vertelt jouw verhaal.

Rob is in staat foto’s te nemen, terwijl jij en jouw klanten dat niet eens door hebben. Jullie gaan aan het werk en hij fotografeert. We bespreken vooraf met elkaar wat jij terug wilt zien op de foto’s en die wensen nemen we mee in de fotoshoot.

 

Zo werkt het:

  • Vooraf vertel je mij per mail over jezelf, je activiteiten en wat je graag gefotografeerd wilt hebben.
  • We spreken af op jouw werkplek waar jij ook jouw ‘fotomodellen’ hebt uitgenodigd.
  • Jouw modellen zijn door jou geïnformeerd over wat er van hen verwacht wordt en ze hebben er zin in en voelen zich vrij om gefotografeerd te worden.
  • Rob maakt foto’s terwijl jij lesgeeft, traint, begeleidt of in gesprek bent met jouw ‘fotomodel – klanten’. Ik houd daarbij als een regie assistent in de gaten dat jouw wensen rondom beelden, indien passend bij de situatie en de hond(en), opgenomen worden in de shoot.
  • De shoot duurt tussen anderhalf uur en twee uur.
  • Na een paar dagen ontvang je een selectie van 15 foto’s van Rob.
  • De foto’s mag je vrij gebruiken, uiteraard stellen we naamsvermelding van Rob wel zeer op prijs.
aan het werk
aan het werk
Bekijk ook de andere opties!
Laat jezelf zien: Dit ben ik

Een goede profielfoto op social media en een krachtige foto op jou ‘over mij’ pagina geeft de kijker in één oogopslag een beeld van jou. Zeker als je recht in de camera kijkt met een open vriendelijke blik zal dit direct een goed gevoel geven bij degen die jouw profiel of website bezoekt.

LEES MEER

Laat jezelf zien: Met je maatje(s)

Jouw honden, jouw maatjes… Ongetwijfeld heb je al heel wat foto’s van jouw hond(en) gemaakt.
Maar heb jij ook mooie foto’s van jullie samen?

LEES MEER